recensies

 

Wij vinden dat elke mening telt! En daarom vragen wij naar jullie recensies.. Dit vinden wij belangrijk om onze service en kwaliteit te verbeteren. U kunt een reactie plaatsen met eventuele tips en tops! 

Reactie plaatsen

Reacties

Henriëtte
2 jaar geleden

Paasontbijt was prima, bestellen ging heel gemakkelijk en bezorging was precies volgens afspraak. Lekker gesmuld. ook van de extra bestelde kleine puddingbroodjes

Sonja den Boer
2 jaar geleden

wij hadden het gouden ei in 1 van de ontbijtjes. Helaas heb ik het ei meegegeven met mijn vrienden naar Eibergen. Ik had al een goede recensie naar Eva gestuurd.
Wij hebben genoten van het eten en ook van de leuke manier waarop de ontbijtjes waren samengesteld.. het is voor herhaling vatbaar. Hartelijk bedankt. SONJA

Marti
2 jaar geleden

Van lieve mensen een paasontbijt gekregen wat door jullie verzorgd is. Het was een super ontbijtje, goed verzorgd en zeer uitgebreid. Ook lekker vers allemaal. Alles er op en er aan! Ga zo door en veel plezier en enthousiasme met jullie bedrijf!

Shiela van der Putten
2 jaar geleden

Wij hadden het paasontbijt besteld tijdens ons paasweekend op de mini camping. Het was er keurig op tijd en was leuk en goed verpakt. En het smaakte heerlijk !

Michaëla
2 jaar geleden

Het paasontbijt besteld Het was erg netjes verzorgd en ruim voldoende ! Het smaakte allemaal prima . Zeker voor herhaling vatbaar !

Mithé
2 jaar geleden

We hebben van een goed verzorgd, lekker en super uitgebreid paasontbijt genoten!!!! Ga zo door!!!!

Wendy
2 jaar geleden

Voor mijn ouders een paasontbijt besteld, wat hebben ze genoten! Het was super en zo vers allemaal! Een echte aanrader! Nog een tip voor je, laat een visite kaartje achter bij bezorging. Dat is extra reclame voor je webshop!

Meerman
3 jaar geleden

heb met dochters genoten van dit gezellige ontbijtje dat we als verrassing kregen van mijn lieve man.
alles erop en eraan, heerlijk

jancevaal
3 jaar geleden

Nou het was erg lekker.
Zag er ook heel verzorgd uit.
Alles wat bij een ontbijtje hoor was er bij.
We gaan het zeker bij mensen aanbevelen
Bedankt

Irene
3 jaar geleden

De ontbijtjes zijn zeer enthousiast ontvangen!
Heel leuk voor een leuk prijsje